Loading…
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3

foto-menu-plugmeubelen-bankenfoto menu plugmeubelen eethoekenfoto menu plugmeubelen slaapkamersfoto-menu-plugmeubelen-fauteuils

foto-menu-plugmeubelen-bankenfoto-menu-plugmeubelen-eethoekenfoto menu plugmeubelen boxspringsfoto-menu-plugmeubelen-fauteuils

Plug Meubelen

In onze showroom van 4.000 m2 doet u wooninspiratie op, u vindt woonideeën in alle stijlen. Van trendy en modern tot lifestyle of klassiek. Wij kunnen u een totaaloplossing bieden op het gebied van wonen, en dit alles onder één dak.

Plug Meubelen te Katwijk is een gerenommeerd Katwijks familiebedrijf. Al zo´n 90 jaar vindt u bij ons een breed assortiment meubelen in wonen en slapen. Onze eigen montage- en transportdienst zorgt voor een zorgvuldige installatie en aflevering bij u thuis. Niet alleen meubelen, maar ook complete woninginrichting behoort tot de mogelijkheden. Voor een vakkundig advies en een eersteklas maatwerk vindt u bij ons de juiste specialisten. Natuurlijk kunnen wij ons interieuradvies in 3D voor u uittekenen en u laten zien op een groot scherm.

In onze showroom van 4.000 m2 doet u wooninspiratie op, u vindt woonideeën in alle stijlen. Van trendy en modern tot lifestyle of klassiek. Wij kunnen u een totaaloplossing bieden op het gebied van wonen, en dit alles onder één dak.

Op twee etages vol met meubelideeën vindt u een uitgebreide collectie zitmeubelen met banken, sofa´s, loungebanken en hoekbanken. Ook voor banken met chaise longues, relaxbanken en relaxfauteuils bent u bij ons aan het juiste adres. Passend bij de zitmeubelen hebben wij ook een ruime keus in salontafels, bijzettafels en kleinmeubelen. Ook wat betreft wandmeubelen hebben wij een groot aanbod. In onze showroom vindt u  dressoirs, aanbouwwanden, TV-meubelen en nog veel meer ideeën in wandkasten. Eethoeken hebben wij ook in alle soorten, maten en stijlen. Eettafels van zeer groot tot heel klein, eetbanken, armstoelen, eetkamerstoelen. Bij ons vindt u alles op het gebied van eten en loungen aan tafel.

Op onze uitgebreide slaapafdeling hebben wij een ruime collectie bedden. Natuurlijk hebben wij tweepersoonsbedden alsmede eenpersoonsbedden. Tienermeubelen, comfortbedden en seniorledikanten, u ziet het bij ons allemaal. Op onze afdeling technisch slapen kunnen onze specialisten u alles uitleggen over boxsprings, lattenbodems, spiralen en matrassen. Ook in dekbedden, hoofdkussens en bedlinnen hebben wij een ruime keuze. Verder hebben wij een uitgebreide collectie slaapkamerkasten en linnenkasten. Of u nu vouwdeurkasten, draaideurkasten of schuifdeurkasten zoekt…. Wij hebben het in huis. Zelfs maatwerkkasten zijn door ons te leveren. In onze showroom staat een grote kastenstudio opgesteld met een prachtige inloopkast. Welke maat u ook ter beschikking heeft, wij hebben er een kast voor.

Om ons aanbod op het gebied van wonen compleet te maken hebben wij een ruime collectie in woningstoffering en woninginrichting. Alles op het gebied van raamdecoratie en vloerbedekking hebben wij in huis. Altijd volgens de nieuwste trends en de laatste modekleuren. Wat betreft vloeren hebben wij ruime keuze in PVC, vinyl, laminaat en lamelparket. Maar natuurlijk ontbreekt een zachte vloerbedekking zoals tapijt ook niet in onze collectie. In ons aanbod aan raamdecoratie vindt u alles op het gebied van vitrage, gordijnen en inbetweens. Maar ook het grote merk Luxaflex ontbreekt natuurlijk niet. De gehele collectie hebben wij in huis. Van rolgordijnen tot horizontale jaloezieën, van duorolgordijnen tot houten jaloezieën, van verticale jaloezieën tot dakraamoplossingen en horren. Wij kunnen het laten zien. Alle nieuwste ontwikkelingen op het gebied van shades hebben wij in huis. Duette shades, plissé shades, roman shades, silhouette shades en facette shades. Alles kunnen wij u laten zien, u vindt bij ons altijd inspiratie voor uw raam. Voor elke raam hebben wij een passende oplossing. Raambekleding gemaakt naar uw wens. Natuurlijk door ons zelf gratis gemeten en geplaatst.

U bent van harte welkom aan de Ambachtsweg 3 te Katwijk.

 

foto-menu-plugmeubelen-contact

foto-menu-plugmeubelen-openingstijden

bestel je gordijn button groot

Bekijk de uitgebreide collectie in onze
showroom in Katwijk.