plugmeubelen header top small 2020

logo keukenhoek katwijk website

logo destudio badkamers katwijk website

logo devloerkledenstudio plugmeubelen

De Keukenhoek

De Keukenhoek bevindt zich op de eerste verdieping van Plug Meubelen. 

Bron: keukenhoek.nl

35 jaar ervaring

Al 35 jaar ervaring in keukens. De Keukenhoek groep wordt geleid door mensen met ervaring en kennis. Door kennis overdracht binnen de groep is kwaliteit gegarandeerd, want de kwaliteit van de keuken begint bij de verkoper. Of u nu bij een van onze Karlo design studio's koopt of bij de Keukenhoek, kwaliteit is altijd gegarandeerd.


Team Katwijk
v.l.n.r.:
Karel de Weger, 35 jaar ervaring in design, inkoop, verkoop, productkennis en verbouwing.
Helmi Koole, Marketing specialiste en moeder met passie voor design en vormgeving.
Jeroen Weij, Keukendesigner en IT-specialist, zoekend naar de juiste oplossing.

Missie

De Keukenhoek luistert naar uw wensen en informeert u over de mogelijkheden, nieuwste ontwikkelingen en trends op keukengebied.

Wij zijn er om u volledig te ontzorgen. Wij zijn er voor u tijdens het aankooptraject en tijdens de montage, maar ook na oplevering van uw droomkeuken.

U koopt bij de Keukenhoek, niet bij een keten, waar het alleen om de verkoop gaat, maar u koopt bij een individueel bedrijf, dat is aangesloten bij de KGG,  de geselecteerde kwaliteitskeukenzaken.

Onze Missie is pas geslaagd als wij hebben voldaan aan uw verwachtingen.

Trend_Vetro_Schwarz KGG

Service

Ook na de montage zijn wij er voor u, want service hoort bij ons leveringspakket.

Transparantie

De keukenhoek geeft u volledige transparantie in de prijsstelling.

Iedere keuken kan immers uitgevoerd worden in verschillende uitvoeringen maar ook in verschillende kwaliteiten, met verschillende apparatenmerken en verschillende werkblad uitvoeringen.

Het is daarom belangrijk, dat bij de vergelijking van prijzen het juiste wordt vergeleken, alleen dan kan de keukenhoek aantonen dat de prijzen scherper zijn dan elders.  Altijd de laagste prijs voor dezelfde kwaliteit.

De keukens in de toonzaal zijn daarom allemaal geprijsd met het Mix & Match systeem.

Montage

Als u besluit de keuken door ons te laten monteren, dan betekent dat dat wij u geheel ontzorgen. Wij kunnen uw oude keuken demonteren en afvoeren, uw leidingwerk aanpassen en de keuken compleet monteren. Als u uw wensen aangeeft, krijgt u een passende offerte.

Milieu

Al onze  fabrikanten en leveranciers voldoen aan de strengste milieu eisen en de strengste veiligheidsnormen. Bovendien voldoen de door de KGG geselecteerde fabrikanten aan de hoge eisen van de KGG.
Al met al, voldoet de Keukenhoek aan de normen die goed zijn voor milieu en goed zijn voor uw portemonnee.

Contact Keukenhoek Katwijk

Bezoekadres
Ambachtsweg 3, 2222 AH Katwijk | Bij Plug Meubelen op de eerste verdieping

Openingstijden
Ma.13.30-18.00 uur | Di. Wo. Vr. 09.00-18.00 uur | Do. 09.00-21.00 uur | Za. 09.00-17.00 uur

Contactgegevens
E-mail: katwijk@keukenhoek.nl | Tel.: +31880445600

 

 

foto-menu-plugmeubelen-contact

 Plugmeubelen openingstijden corona 2022

bestel je gordijn button groot

Bekijk de uitgebreide collectie in onze
showroom in Katwijk.

Plug Meubelen Katwijk

In onze showroom van 4.000 m2 doet u wooninspiratie op, u vindt woonideeën in alle stijlen. Van trendy en modern tot lifestyle of klassiek. Wij kunnen u een totaaloplossing bieden op het gebied van wonen, en dit alles onder één dak.

Plug Meubelen te Katwijk is een gerenommeerd Katwijks familiebedrijf. Al zo´n 90 jaar vindt u bij ons een breed assortiment meubelen in wonen en slapen. Onze eigen montage- en transportdienst zorgt voor een zorgvuldige installatie en aflevering bij u thuis. Niet alleen meubelen, maar ook complete woninginrichting behoort tot de mogelijkheden. Voor een vakkundig advies en een eersteklas maatwerk vindt u bij ons de juiste specialisten. Natuurlijk kunnen wij ons interieuradvies in 3D voor u uittekenen en u laten zien op een groot scherm. Lees meer