plugmeubelen header top small 2020

logo keukenhoek katwijk website

logo destudio badkamers katwijk website

logo devloerkledenstudio plugmeubelen

plugmeubelen maatwerkkasten 2019 03

tekening met meetlat 1

indeling kast 2

Maatwerk inloopkast #1

plugmeubelen maatwerk inloop kasten

Maatwerkkast #2

plugmeubelen maatwerk kasten 2

Maatwerkkast #1

plugmeubelen maatwerk kasten 1

Maatwerk

Laat uw droomkast ontwerpen bij Plug Meubelen. Onze schuifwanden zijn functioneel en van hoogwaardige kwaliteit. Ze bieden ongekende mogelijkheden om uw ruimte optimaal te benutten. Door de veelheid van kleur en materiaal kunt u eindeloos combineren.

Ook voor de kastindeling geldt maatwerk volgens uw wensen en ideeën. Uw kast wordt vervolgens gratis door onze eigen monteurs vakkundig gemonteerd binnen de regio. Inloopkasten, bedachterwanden, nachtkastjes en TV-lift kunnen op maat geleverd worden.

foto-menu-plugmeubelen-contact

 Plugmeubelen openingstijden corona 2022

bestel je gordijn button groot

Bekijk de uitgebreide collectie in onze
showroom in Katwijk.

Plug Meubelen Katwijk

In onze showroom van 4.000 m2 doet u wooninspiratie op, u vindt woonideeën in alle stijlen. Van trendy en modern tot lifestyle of klassiek. Wij kunnen u een totaaloplossing bieden op het gebied van wonen, en dit alles onder één dak.

Plug Meubelen te Katwijk is een gerenommeerd Katwijks familiebedrijf. Al zo´n 90 jaar vindt u bij ons een breed assortiment meubelen in wonen en slapen. Onze eigen montage- en transportdienst zorgt voor een zorgvuldige installatie en aflevering bij u thuis. Niet alleen meubelen, maar ook complete woninginrichting behoort tot de mogelijkheden. Voor een vakkundig advies en een eersteklas maatwerk vindt u bij ons de juiste specialisten. Natuurlijk kunnen wij ons interieuradvies in 3D voor u uittekenen en u laten zien op een groot scherm. Lees meer