plugmeubelen header top small 2020

logo keukenhoek katwijk website

logo destudio badkamers katwijk website

logo devloerkledenstudio plugmeubelen

Service

Plug Meubelen biedt vanaf het moment dat u over de drempel van de showroom stapt tot aan de levering en eventuele nazorg een breed aanbod van klantgerichte services. Zo wordt u geholpen door een team van vakkundige adviseurs, die op basis van uw wensen en uw woonsituatie u zo goed mogelijk zullen adviseren. De ruime showroom biedt u daarbij een breed assortiment in verschillende genres. Dit assortiment wordt met regelmaat vernieuwd.

Desgewenst komen wij op bij u thuis langs om in te meten en te adviseren. Dit kan op aanvraag ondersteund worden door 3D ontwerpen en animaties.

De meubelen en/of woningtextiel producten worden gemonteerd door onze eigen, vakkundige medewerkers, bestaande uit woningstoffeerders en meubelmakers. Hierdoor zijn wij ook in staat om indien gewenst maatwerk oplossingen te leveren.

Dit geheel staat borg voor hoge kwaliteit en geweldig en langdurig woonplezier.

Contactblokplugmeubelenkatwijk

 Maandag

bestel je gordijn button groot

Bekijk de uitgebreide collectie in onze
showroom in Katwijk.

Plug Meubelen Katwijk

In onze showroom van 4.000 m2 doet u wooninspiratie op, u vindt woonideeën in alle stijlen. Van trendy en modern tot lifestyle of klassiek. Wij kunnen u een totaaloplossing bieden op het gebied van wonen, en dit alles onder één dak.

Plug Meubelen te Katwijk is een gerenommeerd Katwijks familiebedrijf. Al zo´n 90 jaar vindt u bij ons een breed assortiment meubelen in wonen en slapen. Onze eigen montage- en transportdienst zorgt voor een zorgvuldige installatie en aflevering bij u thuis. Niet alleen meubelen, maar ook complete woninginrichting behoort tot de mogelijkheden. Voor een vakkundig advies en een eersteklas maatwerk vindt u bij ons de juiste specialisten. Natuurlijk kunnen wij ons interieuradvies in 3D voor u uittekenen en u laten zien op een groot scherm. Lees meer